Anna Scott Miller

Anna is Master Trainer van de AALO Yoga Academie en geeft fulltime les als yoga docente. Yoga is onlosmakelijk verweven in alles wat ze doet. Anna heeft de Academie voor Lichamelijke oefening (ALO) afgerond en ruim 10 jaar in het onderwijs gewerkt als sportdocente. Bewegen heeft altijd een belangrijke rol gehad in haar leven. Daarnaast heeft ze zich in voeding en coaching geschoold en vond ze in yoga de verbindende factor. Het holistische aspect en de persoonlijke ontwikkeling die het met zich mee bracht gaf de doorslag.

Anna besloot zich volledig te richten op yoga en stopte met haar baan bij de Hogeschool van Amsterdam (HvA). In haar yogalessen komt alles terug en past beter bij haar eigen visie dan het vaste stramien en kader van het onderwijs. 

Ze heeft naast een power yoga opleiding een Vinyasa Flow opleiding gevolgd (200 RYT) en een advanced opleiding (350 RYT). (Samen 200 E-RYT en 500 RYT). Het Ashtanga Vinyasa is haar expertise, naar de Vinyasa en de filosofie. Dit is ook de vorm van yoga die ze elke dag zelf beoefent.

Anna heeft een E-200 RYT en 500-RYT registratie bij het internationaal erkende Yoga Alliance. Ze blijft zich nog steeds ontwikkelen door middel van nieuwe opleidingen, workshops en retreats (en geeft deze zelf ook). Blijven ontwikkelen is erg belangrijk voor haar. Hoe meer ze leert, hoe meer ze weet dat ze altijd ook student blijft. 

Als AALO Master Trainer geeft Anna opleidingen binnen de AALO Yoga Academie. Daarnaast geeft ze de Vinyasa en de Ashtanga workshops en is Anna betrokken bij productontwikkeling.

Regelmatig schrijft Anna een blog over Yoga. Lees hier bijvoorbeeld haar blog Kracht versus lenigheid in Yoga. Of kijk op haar website www.annascottmiller.nl

Foto's, filmjes en meer informatie over Anna?, Klik Hier.
Mijn instagram? https://www.instagram.com/annascottmiller/

Anna Scott MIller