Het laatste AALO Nieuws

Het laatste AALO Nieuws!

Doe de Yoga Studiekeuzetest

Wil jij weten welke Yoga (vervolg)opleiding het beste bij jou past? Kom erachter door het maken van onze nieuwe studiekeuzetest! Aan de hand van jouw interesses en lifestyle wordt er een opleiding gezocht die ideaal voor jou geschikt is.

Lees verder...


Doe de Fitness studiekeuzetest

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Of ben je benieuwd welke opleiding er nou echt aansluit bij jouw interesses? Doe dan nu de studiekeuzetest! Ontdek welke fitnessopleiding ideaal voor jou geschikt is:

Lees verder...


10% Nieuwjaarskorting op alle pakketten!

Het jaar is al weer bijna voorbij gevlogen. Wil jij in 2020 een opleiding starten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Wij geven van 27 t/m 30 december namelijk 10% korting op alle pakketten! Schrijf je in en gebruik de kortingscode: *voornemens20 *

Lees verder...


In 2019 kun jij nog profiteren van maximaal belastingvoordeel!

Wist je dat je kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep kunt aftrekken van de belasting? Als je dit jaar nog start met een opleiding of cursus kan dat daardoor nog voordelig zijn!

Lees verder...


Black Friday: 20% korting op opleidingen!

Wil jij graag een opleiding volgen? Pak tijdens Black Friday jouw kans. Op heel veel opleidingen krijg je op vrijdag 29 november 20% korting op inschrijvingen! *Gebruik kortingscode: BlackFriday20*

Lees verder...
Nieuwe klas ingepland: Kickboksen!

Kickboksen is hot! Steeds meer mensen stappen over op deze effectieve trainingsvorm. De vraag naar goede trainers is daarom groter dan ooit. Word jij die veelgevraagde kickboksinstructeur?

Lees verder...


Gezocht: Commercieel Medewerker AALO (36 uur) in Leiden

Weet jij mensen met jouw enthousiasme en positieve houding te overtuigen? En heb jij een commerciële instelling? Solliciteer dan nu als Commercieel Medewerker bij de AALO.

Lees verder...


Bekijk deze Fight-opleidingen van AALO

* kickboxing instructeur 142856 *[https://www.aalo.nl/groepsfitness-academie/kickboxing-instructeur/]

Lees verder...

1 2 3 4 5 ... 13